Zdravím
Předně moooc gratuluji Karkul k přírůstku!!! Lukášek je nádherný miminko! Ostatní fotky jsou taky parádní. Jak ty děti vyrostly! Eliška je fakt celá maminka, moc Vám to sluší! A Charlie je taky už velká holka!
Jitulko, já mám taky čtyřleté nejmladší
Zatím
Tak co Vám napsat od nás... Děti jsou zdravé, my taky, takže jediné co mě momentálně trápí je, že mi nevyšla práce (vlastně dvě - takové skoro tutovky) a tak hledám a hledám a hledám a začínám si pomalu zoufat
Dopoledne hledám, píšu, běhám, volám a odpoledne máme každý den něco. Buď já cvičení nebo děti, pak pár kroužků a taky jsem začala chodit na němčinu.
Jinak doma je to teď super, brácha se v létě odstěhoval, takže jsme to tu trochu zrekonstruovali, děti mají nový velký pokojík a já se vyřádím se zařizováním. Ještě není vše hotové, ale manžel musí taky vydělávat, když já jsem doma, že?
Takže to tu děláme postupně, napřed obývák a dětský pokoj, ložnice, tu musíme ještě vymalovat, pak ještě předsíň a na jaře předělat v kuchyni topení a podlahu. A bude to tak nějak všechno... i když ono se vždycky něco najde
Školka je u nás v pohodě, oba tam chodí rádi, ale kdybych navrhla, že je nechám doma, tak by neprotestovali
O prázdninách funguje, ale, asi jako všude, se děti spojují a učitelky jsou rády, když kdo může nechá si děti doma, takže u nás se zůstává doma. Budeme mít prázdniny od 3.3.
Příští týden má Míša 6 narozeniny... to je hrozný, jak to letí, "nedávno" jsem si ho nesla z porodnice
Požádala jsem o odklad školní docházky, teď tedy čekáme na pozvánku do PPP a uvidíme... Já jsem v tomhle ještě pořád dost rozpolcená, na jednu stranu si myslím, že mu to neuškodí, ale trochu mě děsí, že pak by šel do školy vlastně až v 7,5 letech...
No a mluvení u nás? S Míšou už skoro rok chodíme na logopedii a hodně se už naučil, ještě dopilováváme ř a sykavky a bude hotovo. S Julinkou mě to taky čeká, protože ona je hroznej lajdák, nakecá toho sice spoustu, ale výslovnost je děs... začala jsem s ní dělat L podle Míšovo notýsku, tak se ho sice naučila, ale ve slovech ho moc nepoužívá, až když jí to připomenu... myslím, že s ní bude taky dost práce. Zatím jí tedy učím sama a na pětileté prohlídce si řeknu o doporučení.
Na jaro se už taky hrozně těším, letos u nás byl sníh jen 3 dny:-( To jsou tedy zimy... mi to přijde, že brzy bude celý rok jen jaro a podzim
Žádná zima, žádné léto.
Tak jsem tedy sepsala pěkný román a to jsem si říkala, že nemám co napsat
Tak zase někdy...