Chtěla bych vyvrátit pomluvy, které se vztahují k personálu v Motole. Všechny sestřičky byly ochotné mi kdykoli pomoc, dokonce bez mého zavolání chodily k nám na pokoj, když slyšely malou v noci dlouho plakat, pomáhaly mi a radily stejně, jako popisují maminky své zážitky z momentálně nejprosazovanějších porodnic, jako jsou Neratovice, Krč nebo Vrchlabí. Jestli jedna nebo dvě sestřičky mi byly méně sympatické, tak se ovšem chovaly korektně. Doktoři byly převážně mladí lidé, sympatičtí a já jsem si opravdu nemohla naříkat. S personálem jsem byla maximálně spokojená.
Abych napsala ale pravdivý názor na všechny věci týkající se Motola, naprosto jsem byla šokovaná díky tomu, že šestinedeli bylo naprosto plné a já čekala po porodu asi 8 hodin, než mě převezli na pokoj šestinedělí. Prý je to proto, že hodně maminek jede do Motola, protože je to dětská nemocnice a tak mají v Motol důvěru, ale pak je právě přeplněné šestinedelí. Myslím si, že na to nás měli upozornit na instruktážní hodině, kterou jsme absolvovali a ne to tutlat a pak mě takto po porodu šokovat a odtrhnout na 8 hodin od dcery. Myslím, že je to dost zásadní informace, kterou by na instruktážních hodinách něměli těhotným zamlčovat. Jestli si můj komentář někdo z personálu přečte, chtěla bych mu touto cestou říct, že mě to velmi šokovalo a jsem přesvěčená, že strach o malou, který jsem těch 8 hodin měla, nemalou měrou rozdmýchal moji poporodní depresi.
Takže závěrem, personál v Motole je super, u porodu jsou skvělí. Pokoje šestinedělí jsou skvěle zařízené, ale to, že jsou permanentně přeplněné se maminkám dopředu neřekne a pak je to šok.
Předchozí