Porodnici v Podolí považuji za špičkovou. Vzhledem k určitým pro- blémům při mém prvním těhotenství jsem zde "pobyla" celé dva měsíce a byla jsem naprosto spokojená. Lékaři byli příjemní, dodávali odvahu, když jsem třeba ve 3.00 hod. ráno zazvonila na sestřičku, přišla s úsměvem... maličkosti, na které se nezapomíná... Při samotném porodu byl se mnou manžel, malinkou si hned pochoval v náručí a atmosféra byla velice příjemná. Doporučuji si objednat předem nad- standartní pokoj /rezervují na jméno, samozřejmě nemůžete znát přesný termín dopředu/. Manžel za mnou mohl chodit pozdě večer - klidně i ve 22.00 hod. Nyní jsem v 7.měsíci a hned v lednu se jdu do Podolí znovu zaregistro- vat a zeptat na "nadstandart". Na tuhle porodnici nedáme s manže- lem dopustit. Držím palce a přeji hezké Vánoce s miminkem v bříšku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.