| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

porodila jsem na obilnem trhu z jedineho duvodu,porodni asistentku tam dela moje nejlepsi kamaradka ze zakladni skoly.nemela jsem se tedy ceho obavat.porodila jsem v sobotu ve 14hodin,porod mi vyvolavali,nasledovaly nepredstavitelne bolesti,ktere odeznely po zavedeni epiduralni anestezie,pan doktor byl fesak,toho jsem si stacila vsimnout,nasledoval ohromny tlak na konecnik,vytlacila jsem hlavicku/v tu dobu bylo se mnou na pokoji asi 6 lidi-porod.asistentka,doktor,doktorka,dalsi asistentka,detsky lekar a detska sestra.vsichni az na meho manzela,ktery se odklidil na chodbu pred pokoj/.chlapecka jsem na brisko nedostala,mel omotanou pupecni snuru kolem krku.dali mi ho az zabaleneho na prilozeni k prsu,mezitim me doktor sil.pak mi syna odnesli,dostala jsem misto neho krupicnou kasi,nasledovalo omdleni ve sprse,kam jsem chtela jit za kazdou cenu,i kdyz mi vsichni radili at to nedelam,a prevoz na zenske odd.spala jsem az do vecera,kdy mi prinesla sestricka maleho na kojeni.na zachod jsem si sama netroufala,zvonila jsem na sestru,ktera sice prisla,ale hned me upozornila,at si na to nezvykam-vyslechla jsem si vety typu "moc se pozorujete" nebo "nejste tady jedina",pro jistotu jsem ji podruhe na tom zachode omdlela,vyslouzila jsem si misu na pokoj.ale jinak to bylo vsechno fajn,stezovat si nemuzu.nemam na co.detske sestricky jsou tam moc ochotne a vstricne,doktori take.timto je vsechny zdravim.pokud pujdu rodit,tak znovu na obilnak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.