proč se ti hnusí kojící matka na dětském hřišti???? Ty ses rozhodla nekojit, tudíž máš vždy připravenou lahvičku. Já bych s frekvencí hládečku mého mimča nemohla nikam chodit, kdybych se měla chovat tak jak píšeš - nekojit na veřejnosti.
Kojení je jedna z nejvíce přirozených věcí na světě. Jen díky komunistům, kdy panoval přesně ten názor, že kojící matka má sedět doma na zadku, jsou dnes lidé, kteří se pohoršují nad vyndaným prsem v pusince dítěte. Možná právě kdybys kojila, tak bys zjistila, jak moc je to normální a hlavně, že to prostě jinak nejde. Vzpomeň si na všechny situace, kdy jsi dala svému dítěti lahvičku mimo domov. A teď si představ, že bys mu ji nedala a on by (velmi silně řvoucí) musel čekat kdoví jak dlouho, než se dostanete domů.... Tak bych se měla jakožto kojící matka chovat??? Jenom proto, že to někoho může pohoršovat??? Tak se prostě otoč a dívej jinam.
Já se totiž s takovými lidmi jako jsi ty naštěstí nesetkala. A to jsem kojila i přímo v moři, ležíc na gumovém lehátku. Malý si prostě vyndal prso, tak jsme si udělali piknik na vodě. Taťka nás vozil sem a tam. A nikdo se nepohoršoval, naopak se lidé usmívali.
Souhlasím s názorem, že je každého věc, jestli bude kojit nebo ne. Druhá věc je, jestli nemůže kojit protože jim to fakt nešlo, nebo nebylo mlíčko. Nebo nekojí z pohodlnosti. Víš, prsa ti příroda nenadělila do sexy podprsenky. Prsa jsi dostala, abys měla čím krmit své dítě. To je ale tvé rozhodnutí, tvoje svoboda. A ta končí tam, kde začíná ta moje.
Předchozí