| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Rodila jsem 12.11.2003 ve fakultní nemocnici v Ostravě. Porod byl perfektní. Narodila se mi holčička Iva. Manžel byl pochopitelně se mnou a všem to doporučuji. Rodila jsem spontálně a vše bylo v pořádku. Rodila jsem na porodním pokoji s vanou. Tuto vanu jsem nevyužila. Měla sem pocit, že bych se z té vany nedostala. Příjemné bylo to, že jsem byla na jednom pokoji a nemusela jsem nikam chodit, když jsem začala rodit. Pak nás převezly na šestinedělí. Rozhodla jsem se, že budu na nadstandartu. Pokoj je dobře vybavený a návštěvy můžou chodit, kdykoliv. Co se mi nelíbilo, byl přístup sester. Nikdo mi neřekl, že si mám malou vážit před kojením a po kojení. Dokonce tam ani nebyla váha. Takže jsem vůbec nevěděla jak je na tom. Jestli nepotřebuje příkrm. Rodila jsem ve středu v 20.15h. V pátek ráno přišly sestry, že se stěhujeme na novorozenecké oddělení, protože má malá zvýšenou hladinu infekčních látek. Tak jsem se přestěhovaly a tam nám teprve ukázaly a poradily jak pořádně kojit, vážit, atd. Sestřičky vždycky při kojení přišly a radily, jak kojit nejlépe. Tam jsem zjistila, že mléko ještě pořádně nemám a tak jsme ze začátku přikrmovaly. Pak už bylo všechno v pořádku. Malá měla novorozeneckou žloutenku a proto měla zvýšené infekční látky. Za závěr bych doporučila maminkám, které rodí poprvé, aby se nebály na cokoliv zeptát. Tuto porodnici nedoporučuji prvorodičkám kvůli kojení. Pokud bych se nedostala na novorozenecké oddělení tak nevím, jestli bych ještě kojila a jak bych to se sestřičkama na šestinedělce zvládla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.