Ahoj holky, taky se k vám přidám.Taky jsme se rozhodli mít miminko.Přestala jsem brát antikoncepci,menses jsem nedostala a tak po několika dnech jsem se rozhodla jít k lékaři.Testy byly smazřejmě negativní.Lékař mi řekl,že je to pravděpodobně porucha po antikoncepci.Dělal mi vnitřní ultrazvuk a řekl,že tam narůstající sliznici nevidí.Dostala jsem injekci s tím, že do 10 dnů bych to měla dostat.Dnes je to 8 den a nic,tak jsem si udělala TT a tam se objevila slaboulinká čárečka.Myslíte,že mám šanci být těhotná?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.