Ja bych opravdu rada videla konecne nejaky ten clanek, kde se pise, ze nekojici matky jsou spatne. To, ze je propagace kojeni je uzasna vec. Diky tomu jsem ja kojila svoje tri deti a bez tech informaci bych nejspis nekojila vubec. Ta propagace je strasne dulezita, vsechny dostupne informace, aby matky co nejvice vedely, aby se pripravily na nekdy i tezky boj, aby ty matky co pro pekny tvar prsou kojit nechteji si uvedomily, ze je mnohem dulezitejsi kojit, nez mit pevne prsa..... Takhle bych mohla pokracovat jeste hodne dlouho. Kojeni je, bylo a vzdy bude to nejlepsi pro miminko, at se to snazi kdo chce a jak chce spochybnit. Umela mlicka jsou jiste velice kvalitni a v dnesni dobe je obrovsky vyber, ovsem treba jen imunoglobuliny tam asi tezko nekdo tak brzo "nacpe"
). Ja verim, ze kdyz se kojit nepodari, muze byt matka nestastna a smutna. Vim, ze i ja bych byla velice nestastna, ale opravdu z ni nekojeni nedela spatnou matku a opravdu jsem se jeste nesetkala s nikym kdo by tohle tvrdil. Bohuzel vsak tohle nemuzu rict o matkach kojicich, ktere casto nekdo nazyva kojicimi fanatyckami, ktere se produciruji a nehanebne odhaluji, uchylne koji i deti starsi jednoho nekdy dokonce i dvou let......