| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Mozna se to primo netyka clanku, ale chci zareagovat na tvuj prispevek Marina. Ziji take v Italii a jsem rada, ze nejsem jedina, komu se zda, ze italky nemaji mleko. Vsechny kamaradky co znam...a taky u detskeho co slysim...nikdo nekoji, protoze nemaji mleko. Mne se to zda divne, davno by italove vymreli kdyby to tak bylo odjakziva. Taky si myslim, ze je to jen spatnou informaci, az spise neinformovanosti. Rodila jsem tady a prestoze byl porod normalni, dite mi na krmeni prinesli az po 10 hodinach, bohuzel uz si nepamatuju odpoved na otazku kde je moje dite, kdyz je prinesli ostatnim maminkam. V kazdem pripade, byla dcerka hubena a trochu dehydrovana- ale jinak zdrava- kdyz mi ji prinesli, dali mi zrovna do ruky lahvicku s glukozou. Mozna jsem si to poradne neuvedomovala, nebo jsem tomu nevenovala pozornost a normalne jsem malou prikladala k prsu a lahvicku jsem ignorovala. Pri propusteni z porodnice mi napsali do papiru ktere umnele mleko kupovat a vubec se nestarali jestli budu kojit nebo ne.Doma jsem se krasne rozkojila nedbaje ruzne rady tchyne(italske) a vsech teticek, ze treba mam malo mleka at ji dam flasku atd...i kdyz jsem nejevila ani ja ani mala zadne znamky ze by chybelo. Myslim ze natlak neznalcu a nedostatek informaci tady zvysuje pocet nekojicich matek. Ja jsem si to vsechno uvedomila az mnohem pozdeji, byla jsem klidna a vyrovnana a vubec jsem nikoho neposlouchala. Jednoduse jsem se chovala prirozene a podle toho co jsem vycetla na ruznych strankach behem tehotenstvi. Ted cekame dvojcatka a uz si montuju hlavu, abych uspesne kojila.Protoze ty co tu potkavam mi tvrdi, ze je nemozne kojit dvojcata. Asi je dulezite byt taky psychycky vyrovnana, ale informace jsou hrozne dulezite!!
Tim nechci propagovat, ze nekojeni je spatne. Jasne ze ne. Kdo muze at koji, kdo nemuze, nebo nechce, taky se nic nedeje. Jen vim, ze spousta maminek nekoji jen protoze jim nikdo neporadil. A to je skoda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.