| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

První dceru jsem kojila dlouho a přímo vzorově, aby dostala "to nejlepší", druhou dceru jsem kojila necelých 6 týdnů a když vyzvracela čistou krev bez známek mléka (o bolestech a prolitých slzách při kojení ani nemluvě - a podotýkám, že jsem tentokrát nic nedělala špatně), poté jsme přešli na UM a z hlediska nemocnosti, IQ atd. to absolutně nemá vliv. No teď ta třetí zkušenost, tak ta mě teprve čeká a možná se ještě něco změní, ale jsem rozhodnutá nekojit vůbec ani se o to nepokoušet. Nevnímám to jako něco špatného, nedávám třetímu míň a ani víc....prostě jsem se tak rozhodla z mnoha důvodů (není tím změna proporcí :-)) a protože se jedná už o třetí dítě nenechám se nijak rozhodit. Nicméně myslím, že snahy okolí tu zase budou a přesně tyto články, které odsoudí ty, co nekojí jedním šmahem, ty mě dokáží pěkně vytočit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.