| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Moje tři zkušenosti s kojením. První dítě jsem kojila do 11 měsíců, byla jsem šílená únavou, minimálně každý měsíc jsme oba měli rýmu, syn měl ve 4 měsících antibiotika, v 11měsících ode mne chytil střevní virozu a zkončil na infekčním oddělení, díky tomu jsem přestala kojit, protože jsem tam s ním ze začátku být nemohla, byla jsem sama nemocná. druhého syna jsem kojila do 4 měsíců,jakmile přestal odmítat jeden prs a já dostala zánět. u prvního syna jsem prodělala 3 záněty prsu, ale s druhým dítětem jsem se přestala stresovat a nemocný byl v porovnání s prvním synem méně.Dceru jsem opět kojila dokud to probíhalo v pohodě, jakmile v noci plakala, že ji bolelo bříško, tak za pár dnů jsem přešla na UM, tedy opět ve 4 měsícíh. U prvního syna jsem nic nebyla schopná dělat, teď se třemi dětmi mi je krásně a to nejstarší má 5 roků. Kojit bych chtěla, ale ne za cenu vlastní záhuby. Je to trošku nadnesené, ale já jsem byla tak unavená, že mi mimino několikrát mále vypadlo z náručí.Je pravda, že dříve ženy kojily své i cizí děti, ale také měly poněkud jiný život, trošku kraší častokrát než v dnešní době, o vzhledu nemluvím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.