Kamko, pro kojící matky to není vždycky tak jednoduché jak to vypadá a jen málokterá se tím veřejně chlubí - většinou je to nutnost. Já taky kojím kdekoliv a kdykoliv. Malej má 7 měsíců a příkrmy už sice jí, ale odmítá pít cokoliv jiného než MM a navíc odmítá i dudlík, takže pro mě nepřipadá v úvahu ani třebas lahvička s odstříkaným mlíkem. K tomu jsem z vesnice a i návštěva dětského lékaře v sousední vsi je pro mě spojena se zastávkou "někde" kvůli kojení. Stejně tak cokoliv vyřídit ve městě znamená, že musím vzít malýho sebou a někde ho nakojit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.