Já jsem o tom přesvědčená - viz můj příspěvek výše. A před 100 lety byla kráva luxus - chovaly se hlavně kozy a jejich mlíko je ještě horší.
A vysvětli mi tedy jak je možné, že se děti rodily zhruba po roce? To by asi u při kojení (které zároveň funguje jako antikoncepce) nebylo možné.
A skutečne jen málo rodin mělo více jak 2-3 děti. Vyjímku tvoří akorát rodiny z první poloviny 20. století, kdy už zdravotní péče dosáhla určité úrovně, ale plánování rodičovství trošku zaostalo, takže se objevily asi 2 generace vícedětných rodin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.