| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Je fakt, ze ja nejak zvlast neprozkoumavam kojici matky a mozna pro to jsem se jeste s takovou nesetkala, nevim. Kazdopadne si myslim a jsem o tom presvedcena, ze na tom neni nic nechutneho. Co se tyce predvadeni, hlavne v dnesni dobe je trend co nejvice odhalit a to je opravdu videt casto vic nez u toho kojeni. Vetsina zen nosi nejake triko, mikinu ci svetr, pokud jde kojit, to obleceni vyhrne a dite se pricucne. To co je odhaleno vyhrnutim, zakryje to miminko a triko nejde vytahnout az pod krk. Nerikam, ze to nejde taky jinak, ale snad podvrdite kojici maminky, ze vetsinou je to takhle. Taky neuznavam vylety do obchodnich center a taky radsi nakojim v klidu v aute. Jsou vsak situace, kdy se neda nejak izolovat a zarazi me , ze jsem se tady nekde docetla, ze kritika se tyka i matek kojicich vsude dokonce i v parku!!! Mam tri deti a jezdime na vylety, do restaurace, do zoo.... Ne vzdy jsem byla schopna utect do auta (nebo v nem bylo treba priliz teplo). Takze jsem kojila a budu kojit i nadale i na hristich, v parku i v restauraci. Bohuzel jsem vsak jednou byla nucena i nakojit na zemi v jednom obchodnim centru zhruba pred sesti lety. V zime jsem si dovolila autobusem zajet koupit manzelovi darek pod stromecek. Detatko se zacalo hlasit a ja jsem nemohla najit misto kde bych mohla nakojit. Bohuzel tam nebyl tenkrat ani jediny bufet, nebo restaurace a kdyz jsem se informovala na prebalovaci kout, odkazali me na toalety, ktere neskutecne pachly a navic bych si musela sednout na mysu abych mohla nakojit.... Tohle je podle me nechutne a diky bohu se jiz situace trochu zlepsila. Co me vsak trapi jsou lidi, kterym na kojeni na verejnosti pride neco nechutneho. Je to ta nejprirozenejsi vec a nejkrasnejsi a prosim bud si vsichni zvykejte, nebo se NEDIVEJTE!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.