já nevím proč do těch příspěvků vůbec píšu ty slovíčka: OBVYKLE, VĚTŠINOU, ČASTO apod, když je stejně každý přehlídne.
Já nevím jak je to možné, že máte v rodě tolik dětí. Skutečně se všichni dožili dospělosti? Nepatří třebas vaše rod k těm movitějším? Nebo možná jen máte zdravý a silný kořínek.
Já mám taky v každé generaci 6 a více dětí, ale dospělosti se skutečně dožily max. 2-3 a rodové větve mám zpracované na začátek 18. st. a jednu až do poloviny 16. st.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.