Slyšela jsem a jsem nakloněna tomu věřit, že "mikrovlnění" nabourává enzymy.Že třeba z medu vytvoříte jeho rozpuštěním v mikrovlnce sladkou hmotu bez jakýkoliv cenných látek / pominu-li med jako pouhé sladidlo /A mléko, zvlášť mateřské, není jenom lidská bílkovina a trochu cukru.
A zeptám se : máte malé miminko, kterému několikrát denně musíte ohřát mléko.To vám nedoporučení třebaže jen jedné poloviny vědců , třebaže nepodložené statisticky průkaznými výsledky, nestačí k tomu, aby jste vyřadili nedoporučenou mikrovlnku a používali to, co všichni ,VŠICHNI, víme, že je určitě nezávadné ?Totiž vydrhnout rendlík, vyvařit a obyčejně ohřát? I kdyby totiž na mikrovlnce nic nebylo,
proč to testovat jen kvůli vlastní pohodlnosti / a přiznejme si, že JE to pohodlné /na vlastnim ditěti ?
Navic mě napadá jedno nebezpečí. To , co miminko nedopije, se muže strčit do ledničky a v té stejné lahvi ohřát za hodinu, za dvě, pět ...A to už je průšvich, že ?
Předchozí