Ahoj všechny nekojící matky :o), škoda, že to paní Zuzana nenapsala dřív. Já mám dceru starou 6,5 měsíce. Sice se narodila v termínu, ale po 4 týdnech jsem musela začít dokrmovat. Lucinka pořád plakala - hladem. Také jsem se bránila všemi deseti umělé stravě, ale nakonce mi nic jiného nezbývalo. Kombinovala jsem kojení (teda jestli jsem tam vůbec nějaké mléko ještě měla :o) :o) ) s umělým mlékem a holčička začala být spokojená. V noci se mi budila jen jednou a od 4. měsíce spává celou noc. Usne tak kolem 8 a spí až do 7 do rána!!!!!! Snad ji to vydrží už napořád. Takže maminy, které nemůžete kojit hlavu vzhůru!!!!!! A co se týče nemocí - máme za sebou zatím jen rýmu bez teplot a kašle (musím to zaťukat, ať to nezakřiknu). A vím ze svého okolí, že i kojené děti jsou stejně, ba i někdy více nemocné než děti nekojené. Takže to v kojení nebo nekojení asi nebude. Mějte se Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.