| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice Ostrava-Fifejdy

Dobrý večer,
12.2.2008 jsem rodila na Fifejdách.Sestřičky na příjmu byly docela příjemné,ale ty na oddělení šestinedělí byly protivné,doktoři pořádně nezkontrolovali ani jednu maminku,vizita ro miminka taky nic moc.V pátek jsem musela jít do nemocnice na kontrolu dělohy(špatně se mi prej stáhla),a tam mi doktor řekl,že mě asi po porodu špatně vyčistili a já musím jít za 2 týdny i s miminkem do nemocnice,aby mi to vyčistili.Takže by se dalo říct,že kvůli dokorům a doktorkám na Fifejdách ted budu trpět.Všem nastávajícím maminkám radím,aby si vybrali jinou porodnici,nwž jsou Fifejdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.