Neprisla jsem na to jen tak z vlastni hlavy, ale diky tomu, ze jsem odkojila tri deti. Prvni plne do sedmeho mesice s prikrmem do dvou let a tak nejak i ty dalsi dve. Myslim, ze zkusenosti mam dost a opravdu se mi ne jednou stalo, ze mi kterekoliv z deti nepribralo treba tyden nic. Jsou naprosto zdrave a nic jim nezchazelo a neschazi a umele mlicko ani neznaji. Jedna se o to, ze dite pribyva ve skocich, jak to tady jiz zaznelo a taky pozor, ono totiz i roste! Dokonce i nase zlata pani doktorka nedelala vedu z toho, kdyz sme nekdy nahodou po tydnu nic nenavazili, akorat sme to pak trosku vic hlidali tot vse. A to, ze dite za tyden nic nepribere jeste nesvedci o snizene laktaci. Laktace se opravdu celkem rychle snizi i to jsem zazila behem 3-4dnu kdy mimco malo papka je to hned, ale neni to nic, co by se zase nemohlo dat do poradku. Ja se zeptam tebe Sausen, kte si vzala to, ze za tyden u 2mesicniho ditete je 100g minimum? To 2mesicni mimi treba dalsi tyden pribere 200g a ty ho zvazis jednou do mesice a ani nezjistis, ze ti jeden tyden nepribralo ani gram
. Opakuji behem celeho kojeni se vyskytnou nekdy vetsi, nekdy mensi krize, vse se da zvladnout.