V této nemocnici jsem rodila v listopadu 2007 a byla jsem moc spokojená hlavně s průběhem porodu,který vedla velmi příjemná porodní sestra.Před porodem jsem nechodila na žádné cvičení a tudíž jsem nevěděla jak správně dýchat apod.Sestra mi všechno přesně řekla a radila jak mám dýchat aby se mi ulevilo od bolesti.Myslím,že mi moc pomohla.Malý se narodil za dvě hodinky.Nemůžu říct,že bych neměla žádné bolesti,ale určitě můj porod patřil k těm lehčím a za to taky vděčím právě oné sestřičce a celému personálu.Na oddělení šestinedělí jsem se taky nesetkala s nikým nepříjemným.Měla jsem trochu potíže s kojením,ale i ty jsem nakonec i s pomocí sester překonala a dodnes malého kojím.Zaplatila jsem si jednolůžkový pokoj kde byly návštěvy celý den takže manžel mohl kdykoliv přijít.Porod ve Vítkovické nemocnici určitě doporučuji byla jsem spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.