V kroměřížské porodnici jsem rodila 2x - poprvé v září 2005 a podruhé květen 2007. Oba porody byly císařským řezem, na péči doktorů si stěžovat nemůžu, jen by mohli více komunikovat. S některými porodními asistentkami to bylo horší - byly nepříjemné. Na oddělení šestinedělí se mi líbilo, sestry byly hodné. Ale ne tak na oddělení novorozenců - až na jednu či dvě sestřičky tam byly velice nepříjemné, netrpělivé, neudělali si na maminku vůbec čas a to i na prvorodičku. Jedna mi velice silně stiskla bradavku až mi popraskala.
Ale celkově se mi tam líbilo, určitě se všude najde nějaký nepříjemný člověk.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.