Já v HK porodila císařem neplánovaným obě své holčičky, tu druhou v lednu 2007. Přestože jsem chodila celé těhotenství do poradny k Dr. Hodíkovi, vybrat jsem si fakt nemohla, ale i tak jsem byla velmi spokojená. Měla jsem celkovou narkózu, probrala se cca 1 hodinu po operaci. Manžel u všeho byl, holčičku si užil, hned mi ji prý přiložili ke kojení (o tom vůbec nevím), na Jip jsem strávila 6 hodin a pak mě převezli na normální pokoj, kde se o mě taky dobře starali. Kdy ti miminko dají do péče nejvíc záleží na tom, jak se budeš ty sama cítit a jak to budeš chtít. Já rodila ve čtvrtek navečer, v pátek mi malou ještě vozili po 3 hodinách na kojení, jen odpoledne jsem ji vezle už sama ukázat manželovi a dcerce. Od soboty jsem už měla malou u sebe a dala ji sestřičkám jen na pár hodin v noci(cca 23-05). Vše se dá dobře domluvit, všichni byli vstřícní a další noc už jsem ji taky měla u sebe. Po císaři pouští obvykle domů 5.-6. den, podle tvého stavu a naplněnosti porodnice. Snad je má odpověď vyčerpávající, hodně štěstí.
Předchozí