To hezčí byl fór, proto ten smajlík.
Zuzano, že sis to své kojení vybojovala je dobře a moc ti to přeju, ale (a to neber nijak zle) neopravňuje tě to k tomu, aby ses dávala za nějaký příklad typu `když se chce, tak to jde` - promiň, ale skutečně to tak vyznívá. Tvoje hláška, že kojení změnit můžeme už zavání fanatismem. To by mohla za chvíli vzniknout Liga za přirozené početí...
Těch žen, které nekojí, protože jim to prostě `neteče` nebo se dítko nechce přisát a prostě se to nenaučí (a odstříkávání dlouho nestačí, mlíčka se tvoří míň a míň) je opravdu víc, než se píše. Osobně jich znám pěknou řádku a vím, že snažily a rozhodně to už po pár neúspěšných pokusech nevzdávaly.
A o těch dětech - nemyslela jsem tím pouze kojence či batolata. Myslela jsem tím i větší děti a koneckonců i nás dospělé.
Jen naokraj - za mnou byla laktační poradkyně také doma, 3x, a nevyhovovala mi, proto jsem se obrátila na Laktační ligu a další (velice zkušenou) poradkyni, nikdo mi ovšem nebyl schopen poradit proč to moje dítko prostě pláče, když tak ukázkově pije - a jakmile dostala UM, konečně byla spokojená. A to není reklama na UM, to je fakt!
Předchozí