Reaguji na Vas clanek,protoze napr.ja mam opacne zkusenosti. Cele tehotenstvi jsem mela bezproblemove a nadherne, prala jsem si rodit jedine v CK, diky spatnym referencim od jinych maminek jsem nechtela do CB. Vse se ale otocilo jinak, do CK jsem se dostala,ale vyskytly se problemy. MIsto toho,aby me okamzite prevezli do CB,nekonalo se tak. Nakonec povolili po nekolika dnech a prevezli me. Hned jsem jela v CB na sal a hned druhy den po porodu se mnou mluvil primar Sak. Je to clovek na pravem miste,ten clanek, o kterem pisete jsem cetla taky a byl velmi pravdivy. Vzdy, kdyz clovek "vyjme" z clanku jen vetu bez kontextu, je to velice zavadejici. Znam kazdou nerovnost steny v CK,tak dlouho jsem tam lezela, slysela jsem mnoho porodu, diky vedlejsi mistnosti a domnivam se,ze CK je penzion,bez ne vzdy pritomnych leku,pristroju atd. CB jsou jen stroj produkujici deti,ale tak to vidite jen ty z Vas,ktere jste vse mely bez komplikaci.Kdyz se vyskytnou, stavaji se CB primatem v Jihoc.kraji. A uprimne,kdy ktera z Vas si je bezpecne jista, ze zrovna ten jeji porod bude OK? Ne nadarmo zaujima porodnice v CB 9.misto v republice,co se tyka odbornosti. A napr.kdyby jste se dostaly do odd.neonatologie v CB zazijete hotovy balzam na dusi, personal super.
Předchozí