Mohu jen souhlasit. I ja mela stesti na personal, rodila jsem cisarem (dr.Schacherle)-vyborny, uprimne mi rekl pravdu,jak se veci maji a nebyly to zrovna slova utechy to mi verte. Sestry na JIPU parada,ochotne, dokonce jsem s nima nemusela chodit hned nasledujici den do sprchy a nechaly me v plne peci meho manzela. Kluka vzdy videl jen manzel,protoze byl v inkubatoru. Nevadilo mi to,prinesl mi jeho fotku a bylo hned veseleji. Po prevezeni na zenske jsem se setkala jen se privetivyma sestrama i sanitarkou :),jidlo mi podle prani nosila na pokoj. Dr. Slakova - radost byt v jeji peci, (ovsem velmi spatnou zkusenost mam s dr.Jezkem a dr.Linhartem, kteri me chteli poslat domu,bez ditete). Ozvala jsem, ze dite se narodilo zive a odejdeme jedine spolu,az bude v poradku. Reknu Vam,nechapali to dlouho. Ale situaci zacali nakonec resit a premistili me primo do odd.neonatologie,kde jsem uz mohla byt kdykoliv s malym. Personal na neonatologii je nepopsatelny - skvely. Vse se tam resi hromadne,snad kazdy doktor zna kazde male mrne, kdyz se konkretne zeptate vzdy Vam odpovi.
Jedina vec se mi tam nelibila a to psychicke stavy druhych maminek. Hrouti se,breci, pak se zas smejou, je to jako na houpacce.
Mam krasneho zdraveho uz rocniho kluka, ale jeho start do zivota nebyl zrovna snadny. Jeste jednou dekuji vsem zamestnancum v nemocnici CB.
Předchozí