Ahoj vsem. Jsem v patem mesici tehu. Predesilam, ze cekam sve prvni dite (chlapecka :o) Na prohlidky do prenatalni poradny dochazim do UPMD v Podoli. Musim rict, ze jsem s peci vcelku spokojena. Jenze cim vice roste brisko tim vice si uvedomuji porod, procitam diskuse, zkusenosti maminek a do toho vseho odbiham na odborne serveryruznych organizaci a porodnic, na ktere jsou tu odkazy. Pomalu ale jiste se moje predstavy uceluji a nekompromisne staci k branam Vrchlabske porodnice.
Co naplat, usmyslela jsem si, ze sveho syna porodim tam! :o)
Doufam, ze me priroda nejak nemile neprekvapi a porodim min. v tydennim rozmezi kolem vypocitaneho terminu. Priznam se ze jsem neprocetla celou tuhle diskusi, protoze to je nejmin na dva dny :o) ale zaregistrovala jsem tu take par prazskych rodicek, ktere se nebaly udelat si vylet do Vrchlabi, coz me utvrdilo v tom, ze kdyz se chce tak to jde. Vzhledem k tomu ze budu rodit v srpnu, tak bych nastevu Vrchlabi spojila s mensi dovolenou. Ceske hory miluji a Krkonose jsou skvele misto pro zrelaxovani v obdobi kolem porodu.
Prirozenym porodum zdar! :o))
Ps: Nemate nekdo nejaky osvedceny recept jak porodit co nejblize terminu? Treba nejake cviky, vitaminky nebo cemu se naopak vyhybat atp. nevim proste neco.
Asi by me Kubik pekne nastval, kdyby se rozhoupal az po prijezdu zpet do Prahy :o))
Předchozí