Dobrý den dámy!!! Chtěla jsem se podělit o děsivou příhodu která se stala mé sestře.Minulý rok v listopadu.Od své mudr dostala doporučení v 31tt k hospitalizaci,s tím že má vysoký tlak,otoky na nohou,rukou,a obličeje.Jeli jsme tam v uterý do poradny a s taškou s tím že si jí tam nechají a nedej bože odrodí,jelikož šlo o brutální preklamsiii která pak přešla až k eklamsii.V uterý jsme tam čekali zhruba pul hodiny??? sestru prohlídli a bez debat ji řekli že ji nic není že to je v normě nebrali v potaz že má doporučení k hospitalizaci.(evidentně neměli místo)všude samé maminky s taškama.Přijeli jsme tam opět ve čtvrtekSestra otoky jako já v 8 měsíci ve vedrech,čekali jsme tam asi 3 hodiny.Po třech hodinách mi to nedalo a řekla jsem at se zeptá jestli na ní nezapoměli že si mela přijít jen pro výsledky.bylo ji hrubě řečeno at počká.tak jsme čekali,přišla na řadu,a byla asi během 5 minut venku s tím že ji nic není a ani jí neprohlíželi.To do mě vjel vztek,dnes už vím že jsem tam na ně měla vletet.Jeli jsme domu.Otoky nezmizeli a přidala se migrena a zvracení.A to byl pátek.(já o tom nevěděla přičítali jsme to migreně)další týden ve středu ráno okolo4:30 volala mámě rozrušená že z ní teče krev jestli by nemohla přijít.máma přišla a našla sestru na zemi v krvy.Okamžitě přijela záchranka ale normílní což jsem taky nepobrala když jí určitě říkali o co jde.Ta z inkubátorem přijela po ní.Okamžitě ji odvezli do Krče.Děvče porodili císařem,který podle mě měli udělat už to uterý!!!! Vážila 1220g v 32 tt a prý už tam stradala.Jizva se hojila tak proč by tam zacláněla??? Po gyn.hledisku jí nic nebylo jen měla tlak 180/90 což mi nepřišlo normální a chteli ji pustit domu.S tím že tam bude dojížedet každý den s mlékem.Nemusela ale kdo by nejel že když tam má díte.Jenže nemohla sama to uznáte.Celá rodina a přátele podle dispozic se zapojila.samozřejmě že přišla o mléko.Neměli místo aby tam s ní mohla být.Propustili holčičku 25.12. Budu tam rodit protože nevím kde jinde,o Apolináři už jsem psala na Apolináři.Na personál na nedonošencích si nemohla stěžovat a ani na šestinedělí.Je to tam malé klidné až na to že nerozpoznala(prý se to nedá)že měla odtrženou placentu a obě krvácení do břicha.Holčičku oživovali.A sestra se z toho dostává ještě ted.
Předchozí