:o) Obávám se, že na tohle ti fakt nikdo neodpoví :o) Můžeš tady sbírat zkušenosti ostatních, ale pořád to budou jenom naše osobní zkušenosti, které statisticky nic nevypovídají. A i když nějaké statistiky někdy někde najdeš, tak zas bys musela vědět, jestli byly dělané podle termínu z UZ nebo vypočítané podle měsíčků :o)
To s tím termínem dle UZ mi prvně říkal můj gynekolog, na těhotenské UZ odborník. V podstatě jde o to, že v zpočátku všechny děti (:o) pardon, embrya :o)) rostou stejně, takže se dá docela přesně spočítat, jak jsou DOOPRAVDY staré, takže se dá přesněji určit, kdy by se asi tak měli narodit. Později už se víc objevují individuální odchylky v růstu dítěte. Zhruba tak, možná by to mohla vysvětlit Věra, mám pocit, že ona je odborník přes těhotenství a porody??? Haló, Věro???
Jinak mně oba porody klaply dle UZ, tedy o necelý týden později, než bylo určeno dle menses. První porod na den přesně, druhý porod asi o den dřív :o)
No a pokud bys měla rodit o dva týdny dřív a skončila v Podolí, tak myslím, že je to pohoda :o) Nebudeš tam mít sice tu intimitu Vrchlabí, ale pokud toužíš po přirozeném porodu, tak s tím by to tam snad už mělo být víceméně v pohodě, pokud víš, co chceš, ne? (TeĎ teda jenom teoretizuju, Podolí byla před rokem moje pražská volba, kdybych z nějakých důvodů nezvládla Vrchlabí :o) )
S.
Předchozí