| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ahoj je mi líto , že máš špatné zkušenosti, ale věř, že všude je něco. Já osobně mám s Apolinářem také špatné zkušenosti. Než jsem se dočkala svého pokladu tak jsem 3x potratila a dvakrát to řešili u Ap. Pokaždé to bylo traumatizující a s komplikacemi. Přimnělo mě to změnit lékaře i pohled na těhotenství, porod...atd.Chci se dostat do chvíle kdy jsem ve 35 týdnu měla problémy a potřebovala kontrolu u lékaře. Po přechozích zkušenostech jem se začala "léčit"v souk. gyn. ordinaci, kterou si platím. Když jsem tam volala, že potřebuju kontrolu řekli mi, lékař je mimo republiku zavolejte si do porodnice kde chcete rodit. Jsem z Prahy, ale jelikož mě docela děsí tan Baby Boom, který právě je, začala jsem uvažovat o nějaké menší nemocnici za Prahou. Z několika možností mě nakonec zaujaly Neratovice. Opět si tam vše platíte od pokoje přes porod po pomůcky-úplně vše, ale slibují Vám, že bude vše podle všich představ.Nejsme zrovna nejbohatší (hypotéka, auto, splátky..,)ale měla jsem pocit, že je to pro mé dítě to nejlepší. Když njsem si tam zavolala a popsala jim obtíže, řelka mi sestra v telefonu, ať si radši zajedu někam kde mají novor. JIP kdyby náhodou. Tak jsem vyděšená volala k Aplináři, kde mě odsekli s tím, že mají svých rodiček dost a ať si to řeší porodnce kde jsem registrovaná. Tohle se opakovala v Krči a v Motol. Už né vyděšeně, ale naštvaně jsem si zkusila zavolat do Brandýsa nad Labem. (O téhle porodnici jsem uvažovala, ale zavrhla ji protože nemají vlastní WC a sprch- jsem na to trochu citlivá)Když se na druhé straně ozval milý hlas se slovy-samozřejmně pokud máte potíže přijeďte my se na Vás podíváme. Uplně to ze mě spadlo. Po vyšetření mi Dr. vysvětlil, že mě chce pro jistotu hospit. že se nic neděje, ale aby mě pohlidali. Já souhlasila pustily mě ať si klidně zajedu zbalit. Po přijetí jsem dostala pokoj nějaké tablety a injekci a spokojeně usla. Vzbubila jsem se v 23:00 na malou a potíže které jsem měla zmizely. Spokojeně jsem usla s hlazením bříška a dceři jsem říkala, že se donluvíme ona to vydrží ještě dva týdny a pak si může dělat co chce.Spala jsem až do rána, což se mi nestalo...už ani nevím jak dlouho. Probudila jsem se s kontrakcemi. Po kontrole mi lékař řekl že jsem na 4 cm a ať si zavolám manžela. Všehno šlo pak hodně rychle. Vím že jsem se na toho doktora zle podívala s tím, že mi říkal že rodit nebudu a on se mile usmál a řekl:,,já si myslel, že porodíte už v noci a né až ráno".(Dnes jsem mu za to vděčná, protože jak už jsem psala tak dobře jsem se nevyspala-dlouho) Protože jsem rodila v 35tt.a oni tam mají porody od 37 měla jsem u porodu primáře, lékařku, por.as., pediatričku, dětskou ses. a za dveřmi převozový team, kyby malá byla špatná.V 8:17 byla má dcera na světě a opět s úsměvem mě pediatrička infor.že je v pořádku s dobrými reflexi i vahou a proto ji nebudou odvážet, ale na hodinku si ji vezmou do inkub. na prohřátí, zjištění podr. zdravoního stavu atd.Ukázali mi malou, předemnou a manželem zkontrolovali identifikační popisky a odnesli si ji. Vše již potom bylo +/- . Já překousla WC se sprchou a malá měla plnou pozornost lékařů a sester, bylo nás tam 8 maminek a všichni věděli kdo jsme a jak se jmenuje naše miminka. Tím chci říct, že i méně je někdy více. Já nakonec byla ráda, že to tak dopadlo. A za ušetřené peníze nechám malou naočkovat Prevenarem. Tak pokud nemáte problémové těhotenství doporučuji podívat se i někam jinam. Vědomí, že budu rodit v Praze na klinice, ale před odjezdem si mám zavolat jestli vůbec mají místo by mě moc nehřálo. S pozdravem Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.