| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Emisko, myslim, ze neni potreba se tady vzajemne nejak napadat. Take mam pocit, ze mi nerozumis, nebo proste jen rozumet nechces, ale to je vse. Ostatni pocity si nechavam pro sebe. Ja se vubec netrapim tim, ze jsem nebyla kojena a uz vubec nepremyslim cely zivot nad tim jak by to asi bylo kdyby... Jen me uz ke smrti vytaci to, ze absolutne neakceptujes, ze to proste nekdy tak muze byt!!! Ano ani ty tvoje reci o skodlivosti prostredi nejsou nikde patricne podlozene a tak proc mi vsouvas jako fakt neco, co faktem vubec neni??? A kdyz uz jsme u toho, myslis, ze na ty kravy co se z nich to mliko dela nic nepusobi??? Nebo je to snad vsechno "vycistene"? Urcite nikdy nebudu litovat, ze jsem kojila. Mam takovy pocit, ze mi chces snad tvrdit, ze je opravdu UM pro díte vhodnejsi a to nevim kde jsi na tohle prisla.
S tim, ze kazda matka pocita s tim, ze se jeji dite bude budit, to se teda velice pletes. Moje kamaradka je z toho uz uplne hotova a tvrdi, ze to snad neni normalni a ze ona byla zvykla spavat a tohle je teda moc.... Taky mi rev ditete opravdu vadi a prave tim prilozenim jsem ho pekne vzdy umlcela, byt ne na tri hodiny, ale nevadi ja jsem ho prilozila klidne i po 20minutach. Jestli si uz tohle nepochopila ty, tak asi fakt budu zabrzdena a neco delam spatne, nebo zeby ne?
Tabulkove hodnoty byly opravdu puvodne pro deti krmene UM, ale to je uz davno prekonane a opravdu nemusi kazde mimco pribrat tabulkovych 150g tydnne.¨

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.