| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Kudlo, já nevím co pamatuješ, ale instrukce kojit existovala i v těch 80. letech. Já jsem povila své mládě v zajetí tajemné choroby, díky níž mě katapultovali 2 hodiny po porodu na infekční oddělení. Tam mi řekli, že 1) nemám vstávat z postele a 2)mám dítě kojit každé 3 hodiny a vypadli. Podotýkám, že mi bylo 19 let a že návštěvy nesměly ani na inf. ani teda do porodnice. Takže jsem řvala já i mimino, až se děcko dehydrovalo do horečky. Nato ho ségra začala šálit čajíkem, který nechávala temperovat 3 dny na radiátoru, domů jsem šla s jednou krabicí Feminaru, další byl na předpis. Byla jsem pochopitelně úplně marod při představě, že to děcko nenakrmím a čekal mě rozsudek pediatra, kterého jsem si nemohla vybrat (mlíko bylo na recept).
Ten mě doslova týral tím, že mi vždycky dal jednu krabici, trval na pravidelném krmení, kontrolním kojení v poradně a podobném psychu než mě uznal nekojící. To je masírka.
Dneska? Mlíko nonstop v Tescu a semtam letáček o tom, že kojit lze a jak se to dělá. Tak si představuju já ráj v šestinedělí n;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.