Vy jste před začátkem plavání a cvičení potřebovali potvrzení od pediatra? To se mi zdá trochu přehnané, pokud je dítě bez nějakých závažných zdravotních potíží, tak to snad není potřeba. A u nemocného dítěte bych se samozřejmě poradila. Jinak si myslím, že pokud to finanční situace rodiny dovoluje, tak je určitě dobré i s malými prcky něco takového podnikat. Dcera plavala od tří měsíců, se synem chodím od čtyř a nejsou vůbec nemocní. Na cvičení od necelého roku a půl. Ale chodili jsme na rozvíjení správných pohybových návyků, to bylo kolem půl roku. Já jsem si popovídala, dítě se prolezlo a posléze proběhlo ve větším prostoru než máme doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.