Aleno, chceš vyvracet pomluvy o chování sester v Motole. Ale já to OPRAVDU zažila na vlastní kůži. Na porodním sále všechno úžasné, připadala jsem si jak v americkém filmu. A na šestinedělí přišla pěkná "sprcha". Je to všechno na lidech a máš štěstí, že jsi narazila na ty dobré. Já to štěstí neměla a to jsem žádnou zvýšenou péči nepotřebovala. Nepomlouvám, jen popisuji realitu. Myslím, že ten kdo půjde rodit do Motola by měl být připraven na všechno. M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.