Jo, Dr. Hodík je moc fajn. Jen někdo nesnese jeho zvláštní humor. Já tam chodila celé těhotenství ráda, nic nezanedbal a odborník je skvělý zvlášť na UTZ. Tak držím palce. Mě nakonec operovala Dr. Křepinská a Dr. Bočková (obě mladé) a udělaly mi císaře moc dobře. Jen mě mrzelo, že jsem měla celkovou narkózu a ne epidurál, který mi navečer nechtěly dát. Prý kdybych rodila v normální pracovní době, nebyl by s tím problém. Ale aspoň manžel si to užil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.