Můj první porod byl vyvolávaný (termín podle měsíčků) a skončil císařem. Podruhé jsem dělala vše proto, aby proběhl přirozeně, opět jsem dost přenášela. Myslím, že mi pomohlo: střídání horké (hodně) a studené sprchy, masáž břicha aromatickými olejíčky, ostrá chůze (několik km), tření bradavek. Byla jsem ochotná vyzkoušet všechno, abych stihla porodit do stanoveného termínu (jinak bych musela rovnou na císaře). Porod proběhl velice rychle a úplně v pohodě (normální porod jsem si musela tvrdě prosadit - měla jsem jít rovnou na císaře).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.