Ahoj, zdravim vsechny :-)
Nekde jsem cetla, ze miminko okolo 2mes zjisti, ze uz neni s mamou jedno telo a zacne na ni bejt hodne zavisly, nez mu dojde, ze se mama vzdy vrati.
My s nasi holcickou tohle prave zazivame. Kdyz je u me v naruci, nebo nejlip na prsu, tak je vse ok a mame nejhodnejsi mimi na svete. Ale jinak....Treba v kocare je celkem hodna. Kdyz si ale chtela vozit babicka, mala otevrela oko, zjistila, ze ji vozi nekdo jinej a byl rev, dokud jsem neprisla.
Taky s kojenim des bes. Kojim po 0.5-1h, nekdy se zadari i po 2h. Zjistila jsem, ye to neni z hladu, ani spatna technika ani malo mlika, ale potrebuje se ujistovat, ze je u me a ma tim padem uz pres 6kg!!
V noci spi 10h at ju ulozim v 9h nebo o pulnoci. Ale s tim, ze se budi na kojeni po 1-2h. Tak ju mam v posteli a vzdy, kdyz si knikne o kojeni, tak se k ni jen otocim, ona se koji a ja spim dal. Jinak bych se nevyspala. Pres den spi tak 1.5h dopoledne a pak odpoledne 2h v kocare.
Doslo mi, ze k tomu, aby byla klidna potrebuje mit den svuj rad. Aby rozeznala den a noc a cas na prochazku. Je klidnejsi, kdyz vi, co se bude dit a ze muze klidne spat atd.
S tim broukanim - zacala kupodivu uz kdyz ji bylo 17dni. Horsi je to ale s drzenim hlavy na brisku. To se ji vubec nelibi. Jinak drzi hlavu celkem dobre.
Mejte se krasne, ahoj Malina.
Předchozí