Milá Heleno, moje zážitky jsou poměrně čerstvé - jsem s malou Aňou teprve týden doma, ale můžu říct, že příště zase půjdu do Brandýsa. Srávila jsem tam 14 dnů ještě před porodem, takže jsem měla poměrně dobrou příležitost poznat, jak to tam chodí. Personál je velmi vstřícný, jen mi trochu vadilo, že se nepředstavovali a většinou ani neměli jmenovky, takže jsem zpočátku netušila, zda se jedná s nadsázkou o uklízečku nebo primáře :-). Mně tam teda navíc i chutnalo. Porod sám o sobě byl velkým zážitkem a na hydromasážní vanu vzpomínám jako na neuvěřitelné blaho navzdory silným kontrakcím. Navíc teď v dubnu se rodilo hodně miminek, takže byla situace trošku vypjatější s umisťováním na pokoje, ale i tak se všechno zvládlo v pohodě. takže se připojuju k ostatním a DOPORUČUJU! Pokud bys chtěla nějaké další informace, klidně napiš na můj mail basksms@seznam.cz a já zkusím během kojení odepsat :-). Zážitky z porodnice postupně vkládám i do deníčku, který najdeš na http://rodina.cz/skalaci. K popisu samotného porodu se, doufám, dostanu co nejdříve :-) přeju krásné a pohodové těhotenství a hlavně pak rychlý porod.
Předchozí