| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NsP Brandýs n/Lab

Milá Heleno, moje zážitky jsou poměrně čerstvé - jsem s malou Aňou teprve týden doma, ale můžu říct, že příště zase půjdu do Brandýsa. Srávila jsem tam 14 dnů ještě před porodem, takže jsem měla poměrně dobrou příležitost poznat, jak to tam chodí. Personál je velmi vstřícný, jen mi trochu vadilo, že se nepředstavovali a většinou ani neměli jmenovky, takže jsem zpočátku netušila, zda se jedná s nadsázkou o uklízečku nebo primáře :-). Mně tam teda navíc i chutnalo. Porod sám o sobě byl velkým zážitkem a na hydromasážní vanu vzpomínám jako na neuvěřitelné blaho navzdory silným kontrakcím. Navíc teď v dubnu se rodilo hodně miminek, takže byla situace trošku vypjatější s umisťováním na pokoje, ale i tak se všechno zvládlo v pohodě. takže se připojuju k ostatním a DOPORUČUJU! Pokud bys chtěla nějaké další informace, klidně napiš na můj mail basksms@seznam.cz a já zkusím během kojení odepsat :-). Zážitky z porodnice postupně vkládám i do deníčku, který najdeš na http://rodina.cz/skalaci. K popisu samotného porodu se, doufám, dostanu co nejdříve :-) přeju krásné a pohodové těhotenství a hlavně pak rychlý porod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.