| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Slezská nemocnice

První porod byl pro mě strašný. V den kdy mi odtekla plodová voda jsem jela hned do porodnice, po vyšetření mi řekli, že to hned nebude. Tak mě poslali na hekárnu. O půl čtvrté odpoledne jsem ještě neměla žádné bolesti tak jsem dostala injekci abych je měla. Ve 22.00h zase přišli aby mi píchli injekci na zastavení bolesti prý abych se vyspala. Ale asi za 4h mě to chytlo znovu. Ráno v 6h při výměně služby nás zase kontrolovali kolem 7h jsem šla do sprchy kde už bolesti byly velké. Tak mě odvedli na porodní sál. Když už jsem začala rodit nastřihli mě když jsem neměla vztah tak to bolelo malý se narodil v 7.50h malý byl v pořádku, jenže mi nevyšla celá placenta tak mi dělali výškrab a při šití přehledli, že kousek chybí tak šili dál, prostě to bolelo. A když jsem se pak ptala proč nezavolali manžela - řekli, že jsem si ho měla zavolat sama.
Druhý zážitek byl loni v září kdy jsem v 7. týdnu začala hodně krvácet a tudíž jsem o miminko přišla. Když jsem měla jít na výškrab dostala jsem injekci do žíly a aniž by počkali až injekce zabere dělali svou práci. Prostě bolelo to.
Nyní jsem ve 22. týdnu těhotenství a doufám že mé zážitky budou lepší než ty předchozí a že to teď dopadne vše v pořádku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.