| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Jihlava

Chtěla taky přidat svoji zkušenost s Jihlavskou porodnicí.Rodila jsem 14.11.svoje 3.mimi.Porod byl velmi rychlý a v noci(na druhý den ráno jsem již byla objednaná k indukci a mimi si to na poslední chvíli přeci jen rozmyslelo:-)) Od začátku porodních bolestí až do porození našeho mrňouska uběhlo pouhých 3,5hod.!PA byly velice milé,ochotné,zkrátka super!Po porodu mi mimi hned položili na břicho a po změření,zvážení...jsem i kojila.Po 2 hodinách nás odvedli na odd.šestinedělí,dětská sestra mi všechno vysvětlila,poučila,ale to bylo tak vše,jelikož za celou tu dobu co jsme tam strávili už službu neměla,což byla velká škoda.Pokud jsme něco potřebovali,mohli jsme si sice zazvonit,sestra přišla,ale že by byla nějak zvlášť ochotná se říct tedy nedá.Plně souhlasím s názory už tady uvedených,že dětské sestry v Jihl.nemocnici za moc nestojí.Mně,jelikož už mám 3.mimi,brali jako že už všechno znám a vím,takže vlastně nemám proč obtěžovat(chtěla jsem jen ukázat koupání,jelikož takovéhle malé mimi jsme koupala naposledy před 4,5lety a to už je nějaká doba).A s kojením mám štěstí,že nám to šlo hned od začátku,protože tam se také nikdo dvakrát nezajímal,jestli nám to jde nebo ne.Pustili nám kazetu o kojení a to bylo všechno.Po této stránce jsem tedy čekala víc,vzhledem k tomu,že má nemocnice titul BABY FRIENDLY(snad jsem to napsala správně:-)).Minimálně alespoň více zájmu a vstřícnější a laskavější přístup by rozhodně neškodil.Já jsem byla po porodu celkem v pohodě,bez nějakého velkého emočního rozpoložení,takže mě jen tak něco nevyvedlo,ale co ostatní maminy,zvlášť pokud mají svoje 1.mimčo a zkušenosti prakticky nulové?
:-D;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.