Přidat odpověď
Milá janulo. Na tyto stránky jsem zabloudil náhodou a musím říci, že některé názory jsou velmi zajímavé a některé i poučné ( v tomto “ oboru“ se člověk učí celý život ). Mne však zaujala Tvoje poznámka o „mužích ze starší školy“.Jistě je takových dost, ale nejsou takoví všichni. Mezi muže „ze starší školy“ se mohu považovat i já. Mojí přítelkyni, se kterou se stýkáme už 24(!) let je 39. Je tedy ve věku, kdy už ví,co od sexu chce, má ho velmi ráda a dokáže si jej plně vychutnat. Z určitých důvodů se můžeme sejít jen několikrát do roka a o to víc jsou naše setkání bouřlivější. Myslíš, že kdybych nepochopil, že i ona má právo na rozkoš,že by to se mnou “táhla“ tak dlouho?
Vždy jsem se totiž řídil zásadou,že když nedosáhneme uspokojení současně, musí být uspokojena nejdříve partnerka.Třeba i za cenu,že já “vyjdu naprázdno“. Na prstech jedné ruky bych možná spočítal, kolikrát se mi nepodařilo přítelkyni uspokojit (a opačně). Většinou má orgazmus minimálně 3 x na “jeden zátah“. Pak si dáme pauzu – večeře, procházka, nebo jen tak ležíme a povídáme si.Potom ten krásný maraton začneme znovu, i když třeba za použití jiných způsobů (pusa,ruce aj.), než je klasická soulož. Zkrátka – ne všichni muži ze starší školy jsou sobci. Ale záleží i na ženě, jak partnera dokáže nenásilně vést tak, aby jí sex s ním vyhovoval. Jinak Tobě i manželovi přeji hodně úspěšných pokusů.
Předchozí