Taky mám spíše špatné zkušenosti.
Přenášela jsem a ležela na gyndě,přístup tam byl docela dobrý,až na vrchní sestru.
Když mi v 1h ráno praskla voda,sestra mi řekla ať se zbalím,tak jsem se zbalila a táhla si to svoje těžký zavazadlo sama na porodnici.
Tam mě natočily,udělaly klistýr,neholily mě,to jsem už radši udělala sama doma.Když mi začaly silnější bolesti,tak mě odvedly na sál,když jsem jim řekla že se mi chce strašně tlačit,tak mi řekla tlačte si a odešla.
Pak mi ukázali polohu na "bobku",holka byla už skoro venku,když mi řekly tak si vyskočte - NA TEN BVYSOKÝ STUL!Jenže jak jsem změnila polohu,porod se mi zasekl a tlačila jsem podle mě o hodinu déle.
Když jsem se ptala jsetli bych mohla na "americké" křeslo,řekli že to nejde.Proč to nevím,když jsem tam byla ještě s jednou,která porodila až odpoledne a já už ve 4h ráno.A na tom křesle neležela.Porodní stoly jsou tam tři.
Stravu nám dávaly na porodnici úplně tu samou co dostávaly pacienti z celý nemocnice.Přístup sester až na jednu hodnou sestřičku příšerný.Ještě když se člověku nedělá mlíko a 3. den má depresi jako hrom,to člověku moc nepřidá.
Mléko se mi udělalo až doma.
Příště určitě půjdu rodit do Ústí,jako moje známá,která si to tam nemůže vynachválit.
Omlouvám se jestli to nemá hlavu ani patu.Petra
Předchozí