| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Tes,
v relativním klidu mě nechaly všechny poznámky o kojících a nekojících supermatkách, o vytahování prsou na veřejnosti či o nutnosti účastnit se různých aktivit s miminy... Ale poznámky o tom, co jste dělala špatně a o tom, jak to dopadá, když klientka neposlechne výborné rady laktačních poradkyň, které se mohou přetrhnout - tak to mě vážně naštvalo. Sama jsem na tom podobně jako Vy. S tím rozdílem, že jsem "laktační krizi" řešila dle rad laktační poradkyně (mmch je velmi schopná, moc milá, vždycky mě uklidnila a bylo příjemné vše s ní řešit)déle než dva měsíce. Argumenty pro kojení zněly stejně, jako píše většina maminek - tedy, že je to otázka nabídky a poptávky, že krize odcházejí, že nemusí přibírat rovnoměrně... Dítě mělo opravdu hlad. Nepřibíralo, podle vývojových tabulek dokonce už byla mimo širší normu. Nakonec jsem jí začala dokrmovat Nutrilonem HA. A od té doby je klid. Dokrm jí dávám už skoro 2 měsíce z hrnečku, takže se mi neodstavila; kojení a dokrm jsou tak půl na půl. Vše je tedy jak má být. Ale zůstává ve mě pořád taková nějaká pachuť z toho, že jsem své dítě nechala tak dlouho evidentně strádat hlady.
Toť můj příspěvek k tématu - myslím, že konkrétně u mě měla "masáž" o důležitosti kojení ten efekt, že moje dítě dva měsíce trpělo hlady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.