ahojky,
rodila jsem 26.2. v nové nemocnici na Lochotíně a epidurál jsem si žádala, bylo mi ovšem sděleno, že mi nechtějí zastavit porod, bohužel jsem se vůbec neotevírala přes dost velké bolesti, takže mi paní doktorka řekla, že možná později, po dalších 4 hodinách a kontrakcích asi tak po 3 minutách už jsem toho měla dost, a opět mi bylo řečeno, že je moc císařských řezů a pouze jeden anesteziolog, takže možná za hodinu. Asistentka mi pak za 2 hodiny řekla, že už je pozdě, že než by to zabralo tak bude mimčo na světě. Takže jsem bohužel neuspěla. A slyšela jsem to od hodně kamarádek, že nejdříve ho nechtějí dát kvůli tomu, že by zbrzdili porod a pak , že už je pozdě. Je pravda, že jsem se možná mocně nedožadovala hlavně proto,že jsem 14 dní přenášela a měla strach aby mimčo bylo v pořádku a nijak to neprotahovala. Jsem ráda, že je to za mnou, ale příště kdyby náhodou nějaké bylo, (pronesla jsem , že už příště nebude
bych ho určitě chtěla. Takže netuším jestli se ti to podaří prosadit. Ten den co jsem tam rodila já, mi říkali, že se narodilo hodně moc dětí a oni to vůbec nestíhali. Držím palce ať se ti to podaří.