| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

tak za prve me prekvapuje ze to tu jeste zije...
a za druhe...
emisko (a tve obhajkyne), uprimne te nechapu, o co ti tady vlastne jde...osobne jsem jeste necetla zadny clanek, ktery by fanaticky propagoval kojeni, ktery by rikal, ze kojene deti jsou inteligentnejsi-to me opravdu rozesmalo :-)...kojene deti nejsou inteligentnejsi a dokonce nebudou ani zdravejsi, pokud sama maminka nebude mit dobrou imunitu...ja osobne jsem se zajimala jen o tu praktickou stranku, jak se rozkojit, jak kojit co nejdele, jak na zanety...jestli tebe zajima vic to pozlatko: napr, aby tve dite bylo inteligentnejsi a byla jsi stresovana z toho, ze kdyz ho kojit nebudes, tak bude hloupe, tak to je dle meho nazoru, promin mi to, ale hloupe :-)...pripadne mi ze ani nevis o cem to kojeni vlastne skutecne je...
propagace umelych vyziv-sunaru, beby atd. je vsude na kazdem kroku a troufam si tvrdit, ze bud hned v porodnici nebo jakmile opustite porodnici, tak prevazuje nad propagaci kojeni...
navic, bavime se tady o clanku, ktery byl napsan subjektivne: ale hlavne emocionalne negativne vuci clankum o tom, ze kojeni je dobre pro dite, nikoli subjektivne: velmi me mrzi, ze jsem se nerozkojila,nicmene svet se nezboril...stejne se nic nezmeni na tom, ze kojeni vskutku vetsine deti prospiva nejvic...takze co tu jako kritizujete?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.