Nedá mi to a musím napsat také něco k panu doktorovi, na kterého je tu spousta špatného. Při prvním porodu před 8 lety jsem s Dr. Houbalem neměla dobré zkušenosti a když jsem loni otěhotněla, tak jsem doufala,že pan doktor už bude v důchodu. Jenže je tam pořád. Rodila jsem letos a Dr. Houbal měl službu. Byla jsem mile překvapena, jak se perfektně staral po celou dobu bolestí i následně hodně komlikovaného porodu. Pan doktor byl příjemný a hlavně mi pomohl. Tentokrát jsem s ním byla velice spokojená a ty špatné zkušenosti jsem zapoměla. Vyškovskou porodnici můžu jen doporučit. Nesmím zapomenout na porodní asistentky, které jsou taky na velice dobré úrovni. Jejich přístup je perfektní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.