Oproti předchozí odpovědi, jsem já s porodnicí v Havířově nesmírně spokojená. Rodila jsem v r. 99 a porodní asistentky se všema sestřičkama se ke mě chovaly naprosto slušně a moc citlivě. Každá maminka má možnost v dnešní době si zjistit kdy jsou prohlídky po porodnicích, můžou si pohovořit se staniční sestrou a nikdo je nemůže nutit, jako za komančů rodit v místě ztravalým pobytem. Zaujalo mě nové prostředí, kdy maminky můžou rodit ve dvou pokojích, buď v růžovém nebo bleděmodrém. Mají možnost hudby, prostě čehokoliv. Můj manžel byl nesmírně spokojený, miminko jsem ještě s pupeční šňůrou dostala na bříško, manžel mě mohl fotit, takže můžu říct, že takové nádherné fotky, pro některé i nehezké, protože miminko bylo foceno bezprostředně po vylezení z bříška, takže si asi umítě představit jak to asi vypadalo. Nevím co víc napsat,snad jen to, že teď čekám další mimčo a příští týden mě budou ultrazvuk vypalovat na CD, takže se s tím podělím se všema, jen ne sváma. Choďte cvičit pokud možno i s mužem a dostanete takové rady, že Vás nic neohrozí ani u porodu. Nesmíte se bát cokoliv říct i si dupnout, vy jste ta hlavní. Ahoj Markéta
Předchozí