Lilly - já jsem v Pardubicích nerodila, ale setkala jsem se s maminka a zároveň porodnicí-doktorkou, která v této porodnici pracovala před 2 lety a podala mi ne moc příznivou referenci - sama by tam nikdy nerodila! Podle místního primáře prý porod, při kterém není provedený nástřih, je špatně vedený porod! Takový nesmysl! Proto odtud po nějaké době ona doktorka radši odešla. Jak je to s respektováním porodního plánu nevím ale myslím, že nevalně. Jestli máš trochu možnost dojet dále a chceš rodit dle por. plánu a pokud to půjde tak bez nástřihu, tak doporučuju Havl. Brod. Tam jsem byla 2x moc spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.