1. na umělých mlécích je nápis že je to NÁHRADNÍ strava pro kojence není-li možno kojit
2. Nevím čemu se směješ, protože já jsem např. v Bettynce, dítě a já a pod. četla dost takových slátanin že dítě kojené má vyšší IQ a pod., a že nikdo neříká nekojícím že jsou špatné matky???
Pak stačí přečíst jen tuto diskusi, z některých příspěvků to přímo čiší!!! -nekojíš= jsi sobec, upřednostňuješ svoje pohodlí, prsa máš na kojení a když je k tomu účelu nepoužíváš jsi málem barbar...
Takže vy kojící si kojte třeba pověšené za nohu a svlékejte si třeba i spodní kalhotky, ale nemůžete se divit, že některému oku to prostě nelahodí, nemůžete chtít aby na vás každý koukal obdivně a s úsměvem. A ať se nekouká? Když se posadíte v nákupním centru doprostřed pěší zóny mezi obchody, jste prostě v zorném poli, a pohled můžeme jen odvrátit, nezabráníme tomu vás vídět. A přestaňte popírat že se byť většinou chytře a skrytě útočí na nekojící. Mně je to jedno, bylo to moje rozhodnutí a ať mi každý vleze na záda se svými přiblblými poznámkami a soudy,ale je dost těch, které se s tím vyrovnávají špatně.-Vám radím ať si pomyslíte něco o prd...li a přejdete to s úsměvem.
3)Nezávidím ani štíhlým kojícím, protože tou jsem se záměrně rozhodla nestat. Nestojím o to mít vložky i v podprsence a budit se s mokrou noční košilí a fungovat jako pípa. Ač si některé nad tím můžete hlavu ukroutit.
Předchozí