I já bych se ráda podělila o svou zkušenost v Krumlovské porodnici. Bohužel i já mám špatnou. Rodila jsem 21.7.2006 Při první době porodní si nás sestry vůbec nevšímali, ještě že se mnou byl manžel.Při samotném porodu byl velice milý doktor ale bohužel zanedbal péči.Porod proběhl dobře, ale při porodu placenty mi řekl že se mu moc nelíbí a i přesto mě zašil a další vyšetření už neprovedl a nechal ve mě kus placenty a ještě jsem měla hematom na děloze. Po propuštění jsem byla týden doma a začala jsem krvácet, ale bohužel hodně,nedalo se to ničim zastavit tak jsem jen stála zhroucená ve vaně a čekala na sanitku. Ta mě i se synem odvezla do ČB, kde mě ihned operovali. Poté jsem ztrávila 3dny na JIP,na 1den jsem díky ztrátě krve ztratila zrak. Ještě že syna nechali na jiném oddělení a nosili mi ho na kojení. Nechci nikomu nic vyčítat, pro ně je to práce jako každá jiná, ale jde o život. Já bych do Krumlova už nikdy rodit nešla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.