Danielo,
bydlime primo v Norimberku, v centru jsem za 10min pesky. K te hubebce - platila jsem za 30min tusim 12,50€ a co jsem s kym mluvila, tak komu deti chodily hrat na nastroj, tak platil vic.
Leonie,
ja se obcas vyskytla na srpnu99, ale tam nikdo nechodi a tak jsem koukala jestli je nektere z diskusi podobne starych deti aktivnejsi ... no a tak jsem tady :D
holky,
byli jsme ve meste s tatinkem ... jezisi, on by zas koupil detem celej kram, jeste ze nebylo tolik casu, musel s MArcelem na hokej - ten dneska bude s jejich oddilem uvadet ligove hokejisty na led, takze zazitek.
v ikee jsem byla naposled v unoru na cernaku a zjistila jsem, ze i tam plati moje family karta.
dneska tu taky trochu ficelo, ale neni to tak desny jak minuly tyden a spizek taky poletoval .. .at uz je jaro, minuly tyden se mi roztrhli jedny zimni boty (jinak bych je taky nosila jeste 10let!) a na kozacku mi milacek dneska prislapnul a odlepila se mi podrazka - tak az bude na lehci boty muzu je odnest na slepeni ... nechce se mi tam sedet bez boty a cekat az to udelaj